2 червня
Завантажити ще

Маліновський вибачився за “обійми” з росіянином після матчу чемпіонату Франції

Маліновський вибачився за “обійми” з росіянином після матчу чемпіонату Франції

Руслан Маліновський вибачився за обійми з росіянином Олександром Головіним після матчу чемпіонату Франції. В Instagram-сторіз 29-річний футболіст родом із Житомира розповів, що машинально потиснув руку 26-річному Головіну.

- Я хочу вибачитися перед українцями за відповідь на жест гравця "Монако". Я розумію, що краще б я обійшов його стороною, але так сталося, що він підійшов до мене і привітався. Після гри всі гравці тиснуть один одному руку, і я чисто машинально це зробив, - написав півзахисник збірної України, який на правах оренди виступає за «Марсель».

Маліновський додав, що образи та хейт за “секундну провину” викликають у нього “неприємні почуття”.

- В індивідуальному виді спорту я навіть не вийшов би грати проти російського спортсмена, оскільки я повністю підтримую усунення росіян від міжнародних змагань, – запевнив футболіст.

Матч між “Марселем”, за який виступає Маліновський, та “Монако”, де грає росіянин Головін, відбувся ще в суботу, 28 січня. Гра закінчилася внічию 1:1. Моменту "обіймів" не було в офіційній трансляції матчу в Україні. Першою на хейт відреагувала дружина Маліновського Роксана. В Instagram-сторіз вона заявила, що він не обіймався, а перетнувся з Головіним на полі після гри. Також вона написала, що паблики піаряться за рахунок чужого імені.

Матч запамʼятався і тим, що його український коментатор Віталій Кравченко відправив Головіна “на болота”. Коли центральний півзахисник клубу «Марсель» Валентен Ронж'є сфолив проти росіянина, Кравченко заявив: “Я вважаю, що Валентен Ронж'є все правильно зробив. Мало навіть. Треба було в пику дати. Але і того було б мало. Сподіваюсь, арбітр зараз каже: "Відправляйся на болото, чувак, і більше не вилазь звідти".

@andry29200 футбол#football #футбол#українапереможе #спорт#футбол#коментатор#сміх ♬ 1 second count / when button pressed / time signal 23(1117365) - QUESS